Navigatie

Contact

Send mail to the author(s) E-mail

View Richard Soeteman's profile on LinkedIn

RSS 2.0 | Atom 1.0 | CDF

Archief

Categorieën

Blogroll

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

Sign In

Zoeken

# Friday, April 20, 2007
Friday, April 20, 2007 7:34:56 AM (GMT Daylight Time, UTC+01:00) ( )

This Blog is not active anymore, further posts will be available on my company website. Read new posts here

Enkele weken geleden heb ik al eens geschreven over Code Camp. Inmiddels is de lijst met sessies bekend. Ook is inschrijven al niet meer mogelijk, het zit compleet vol.  Het beloofd dus een spectaculaire dag te gaan worden. Zelf zal ik een sessie gaan houden over ASP.NET AJAX. Verder zullen twee van mijn Detrio Collega's ook spreken op dit evenement, te weten:

Tot 12 Mei!!
Comments [0] | | # 
# Friday, April 13, 2007
Friday, April 13, 2007 2:19:56 PM (GMT Daylight Time, UTC+01:00) ( )

This Blog is not active anymore, further posts will be available on my company website. Read new posts hereGoogle is voor mij de beste zoekmachine die bestaat, echter vind hij vaak niet relevante zoekresultaten of zijn het er te veel. Dit kan aan mijn manier van zoeken liggen, maar het kost me dus een hoop tijd om uit dit resultaat het meest relevante artikel te vinden. Ik gebruik Google 99% van de tijd beroepsmatig. Dit houdt in dat ik in die gevallen alleen geïnteresseerd ben in .NET gerelateerde onderwerpen.

Ik was dan ook zeer verrast toen ik vorige week naar .Net Rocks aan het luisteren was en kon horen dat Dan Appelman een .Net zoekmachine op basis van Google Custom Search had ontwikkeld.  De zoekmachine doorzoekt niet alle sites waar het woord .Net in voorkomt, maar alleen degene die zijn opgenomen in de lijst van sites waarvan bekend is dat de content goed is.  Met deze zoekmachine hebben we dus de kracht van Google zonder de overbodige zoekresultaten. Inmiddels gebruik ik Search.Net een goede week en ik ben er zeer tevreden over. Het scheelt me enorm veel tijd doordat ik alleen maar relevante en vooral correcte zoekresultaten te zien krijg.

Naar Search.Net
Comments [1] | | #