Navigatie

Contact

Send mail to the author(s) E-mail

View Richard Soeteman's profile on LinkedIn

RSS 2.0 | Atom 1.0 | CDF

Archief

Categorieën

Blogroll

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

Sign In

Zoeken

# Wednesday, January 24, 2007
Wednesday, January 24, 2007 9:54:49 PM (GMT Standard Time, UTC+00:00) ( )

This Blog is not active anymore, further posts will be available on my company website. Read new posts here

Ik mag Pieter Joost bedanken voor het taggen. Nu mijn beurt om 5 dingen over mezelf te vertellen die je waarschijnlijk nog niet weet, hier gaan we:

  1. Ik ben begonnen met programmeren op mijn commodore 64. Deze had ik op 13 jarige leeftijd gekocht, nadat ik hier ruim een jaar voor had gespaard. Deze commodore heeft er niet alleen voor gezorgt dat ik op jonge leeftijd met programmeren in aanraking kwam, maar heeft er tevens voor gezorgd dat ik meerdere zomers met 30+ graden binnen zat.
  2. In 2003 ben ik getrouwd met Tamara. Een jaar later is onze dochter Marijn geboren. Niet normaal hoe snel ze groot wordt. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ze geboren werd en volgend jaar gaat ze al naar school.
  3. Mijn muzieksmaak varieert van easy listening tot knalharde rock, met een uitschieter naar goede dance. Dit tot groot ongenoegen van de buren die af en toe verplicht mee moeten luisteren. Zoals bij de meeste mensen hangt dit van mijn stemming af. Wel verheug ik me al op het concert van Faithless op 18 april
  4. In mijn vrije tijd ben ik veelal aan het klussen. Dit doe ik niet alleen omdat ik het leuk vind, maar het is ook noodzaak. We hebben in 2002 een huis gekocht waar het een en ander aan moest gebeuren. Dit jaar is de zolder aan de beurt en dat is tevens het laatste wat moet gebeuren. Whoa wat ga ik doen met al die vrije tijd...
  5. Sinds 1999 werk ik in de internet industrie(ja ik heb de Internet Bubble meegemaakt), eerst ontwikkelen in classic(crappy) ASP en daarna ASP.NET, met een tussenpose waarin ik Tridion projecten heb moeten doen. Aan Tridion word ik liever niet herinnert.
    Sinds een jaar werk ik voor Detrio Consultancy B.V.  Daar heb ik de gelegenheid mijn (ASP).NET kennis verder uit te diepen. Dit wordt overigens ook aktief door het bedrijf gestimuleerd en dat vind ik prettig.

Nu is het mijn beurt om de volgende personen te taggen:

Comments [1] | | #