Navigatie

Contact

Send mail to the author(s) E-mail

View Richard Soeteman's profile on LinkedIn

RSS 2.0 | Atom 1.0 | CDF

Archief

Categorieën

Blogroll

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

Sign In

Zoeken

# Friday, May 18, 2007
Friday, May 18, 2007 8:36:16 AM (GMT Daylight Time, UTC+01:00) ( )

This Blog is not active anymore, further posts will be available on my company website. Read new posts here

Tijdens mijn presentatie op Code-Camp werd door Peter Schipper de vraag gesteld hoe je ervoor kon zorgen dat Update Panels tijdens het laden van het eerste request voor een pagina direct afgaan. Dit zodat de gebruiker ook tijdens het eerste request niet lang hoeft te wachten voordat de pagina geladen is. Het antwoord op deze vraag had ik niet direct paraat en met het antwoord "hier kom ik nog op terug" sloot ik mijn sessie af. Peter is hier echter verder mee gegaan en heeft hier een uitgebreide blogpost over geschreven die ik jullie niet wil onthouden. 

Naar blogpost "Preloading ASP.Net AJAX UpdatePanel"

Comments [0] | | #