Navigatie

Contact

Send mail to the author(s) E-mail

View Richard Soeteman's profile on LinkedIn

RSS 2.0 | Atom 1.0 | CDF

Archief

Categorieën

Blogroll

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

Sign In

Zoeken

# Monday, August 21, 2006
Monday, August 21, 2006 6:56:21 AM (GMT Daylight Time, UTC+01:00) ( Tools )

This Blog is not active anymore, further posts will be available on my company website. Read new posts here

Nadat de eerste CTPvan Sandcastle uitkwam was op vele weblogs te lezen dat het documenteren middels Sandcastle niet gemakkelijk was. Enkele dagen na de release waren er tools ontwikkeld om het gebruik van Sandcastle te vereenvoudigen.

Een tool die ik zelf erg prettig vind is Sandcastle Help File Builder. De tool heeft een gebruikersinterface die afgeleid is van nDoc, sterker nog je nDoc project files kan je binnen deze tool ook gebruiken. Ook is het mogelijk deze tool deel uit te laten maken van je build proces, zodat je documentatie tijdens de build automatisch gegenereerd wordt. 

Download Sandcastle Help File Builder