Navigatie

Contact

Send mail to the author(s) E-mail

View Richard Soeteman's profile on LinkedIn

RSS 2.0 | Atom 1.0 | CDF

Archief

Categorieën

Blogroll

Disclaimer
The opinions expressed herein are my own personal opinions and do not represent my employer's view in any way.

Sign In

Zoeken

# Friday, August 11, 2006
Friday, August 11, 2006 10:25:39 PM (GMT Daylight Time, UTC+01:00) ( ASP.NET )

This Blog is not active anymore, further posts will be available on my company website. Read new posts here

Onlangs heb ik een project moeten migreren van .Net 1.1 naar .Net 2.0. Vele warnings kreeg ik omdat klassen obsolete waren. Vandaag had ik het Xml Webcontrol nodig en wilde daar dynamisch xslt aan meegeven. Hiervoor had ik de Transform property nodig, welke een XslTransform object verwacht. Hey was deze niet obsolete? Raar dat je tijdens een migratie eerst alle obsolete klassen moet vervangen en dan vervolgens  bij de eerstvolgende toevoeging weer een obsolete klasse moet gebruiken. Ik weet wel dat de warnings te omzeilen zijn maar ik vind het niet netjes van Microsoft ze hier geen aandacht aan hebben geschonken.